Saradnja - Hajde da zajedno stvaramo nešto izvrsno


Zdravo!

Drago mi je što ste zainteresovani za saradnju. Evo nekoliko predloga kako to možemo zajedno postići veći učinak.

Saradnja blogova

Ukoliko su teme o kojima pišemo slične, javite se. Možemo, najpre, razmeniti linkove u vidu blogroll-a. Na ovom sajtu, blogroll se nalazi sa desne strane i naznačen je naslovom "Redovno pratim" a koncipiran je tako da se, pored imena bloga, prikazuje i naslov poslednjeg objavljenog teksta.

Saradnja može uključiti i međusobno gostovanje u blogovima. Ovo naročito može biti korisno ako ti se dopao neki konkretni tekst na blogu i voleo/la bi da ga podeliš sa svojim čitaocima. Isto tako, možemo se dogovoriti da napišemo tekstove posebno za tu priliku.

Ako želite da steknete malo bolju sliku o ovom vidu saradnje, pročitajte tekstove koji su gosti-blogeri objavili do sad. Naravno, možemo se dogovoriti i oko promocije istih jer cilj nam je isti - da što bolje i što dalje pronesemo naše viđenje sveta.

Naravno, saradnja ne mora da se završi na ovome! Možemo se povezati na društvenim mrežama - na Fejsbuku i/ili Tviteru. Ali i preko stranica.

Želite da sarađujemo na neki drugi način? 

Posetite kontakt stranicu i ukratko mi napišite svoj predlog saradnje. Siguran sam da vrlo lako možemo postići dogovor! :)

0 komentar(a):

Post a Comment