O blogu


Teme bloga

Blogos nije koncipiran kao uskostručni blog. Tekstovi koje pišem uglavnom su vezani za društvo. Konkretnije, pišem o društvenom aktivizmu, položaju mladih, formalnom i neformalnom obrazovanju te o ljudskim pravima (i pravo generalno). Katkad možete naići i na tekst o ekonomiji, ličnim finansijama, Evropskoj uniji. Tu su i psihologija, komunikacija i mediji. Pored pomenutih tema, na blogu možete naći i moje kratke priče, tekstove o kreativnosti i inspiraciji.

Način pisanja

Trudiću se da ne pišem na uobičajen način pisanja.

Ne bih voleo da moji tekstovi budu suvoparni, dosadni, neinventivni. Voleo bih da tekstovi koje pišem budu pisani na kreativan način ali istovremeno ozbiljni, argumentovani i opušteni. Ponekad ću ubaciti koji dramaturški element a ponekad ću biti isuviše ozbiljan. Nekad ću sa vama podeliti neko svoje iskustvo (očekujući da to isto učinite i vi u komentarima), a nekad ću govoriti uopšteno i pomalo teorijski.

Obećavam da ću se truditi da pišem na način koji će biti razumljiv većini čitalaca i da neću koristiti nepoznate termine a da ih prethodno ne objasnim kroz primer a potom ih uopštim i definišem.

Voleo bih da čujem Vaše mišljenje...

Trudim se da svojim tekstovima predstavim samo jedan od mogućih pogleda na svet. Nekad će se on poklapati sa Vašim a ponekad ne. U oba slučaja, voleo bih da čujem Vaš stav, da razumem Vaš pogled na svet.

Verujem da svojim komentarima, idejama, predlozima i pogledom na svet možete značajno pomoći da ovaj sajt/blog bude bolji i kvalitetniji!

Hajde da se dogovorimo da naši stavovi budu zasnovani isključivo na činjenicama. Razgovarajmo o konkretnom problemu i pokušajmo zajedno da ga rešimo. Nema potrebe da psujemo, nekog Pretpostavljam da ste poput mene tako da se nećemo međusobno vređati, ponižavati, omalovažavati i slično. Niti ćemo to raditi prema drugima. Umesto mržnje i hejtovanja, cenio bih kada bi razgovori bili konstruktivni. Nadam se da je ovo u redu sa Vama. :)

Budite slobodni i tastature u ruke! Podelite sa čitaocima bloga svoje razmišljanje.

Pa ko izdrži duže - pričaće! :)

0 komentar(a):

Post a Comment