Štek znanja


Štek znanja je skup internet sajtova, YouTube kanala, podkastova i brojnih drugih sadržaja koji će proširiti i promeni tvoj pogled na svet. Neke od ovih sajtova si verovatno čuo, posetio ili ih posećuješ, dok za neke od njih možda nisi čuo jer su sakriveni u nekom kutku interneta i čekaju da ih otkriješ. Zato ćemo, nadam se, zajedno raditi na otkrivanju takvih sajtova i podeliti ih sa ostalima. Jer - znanje mora biti besplatno i dostupno svima!

Ako bilo koji od ovih sajtova budeš posećivao/la redovno, svakog dana/nedelje moći ćeš da naučiš nešto novo. Drugačije. Time proširuješ sebe, svoje znanje, duh, sposobnosti ali radiš i na svojim talentima. Ko zna gde će te to odvesti... Možda negde, na tom putu, upoznaš i nove ljude.

Budeš li posećivao/la neke od ovih sajtova - svakodnevno ćeš učiti neke nove stvari a time i proširiti svoju svest, znanje i sposobnosti. Zato - izaberi temu koja te interesuje.

P.S. Spisak sajtova ću redovno ažurirati zbog čega bih ti predložio da se, s vremena na vreme, vratiš na ovu stranicu i proveriš šta propuštaš.

P.P.S. Internet je veliki. Svakog dana nastaju na hiljade novih sajtova širom interneta. Zato verujem da propuštam neke od odličnih sadržaja širom interneta. Ukoliko želiš da sa mnom i posetiocima mog bloga podeliš te sajtove, budi slobodan/na i javi mi se.

U čemu želiš da se izgubiš?

Opšte i raznovrsne teme
Preduzetništvo
Ekonomija, finansije, marketing, odnosi sa javnošću
Uspeh i razvoj liderskih sposobnosti
Razvoj kreativnih veština
Učenje stranih jezika
Programiranje
Psihologija, samorazvoj
Lifehack

0 komentar(a):

Post a Comment